Bland väderkvarnar och får

Har hunnit vara hemma i småland en vecka igen! hur underbart!?

Under min tid hemma bestämde min syster och jag oss för att ta en spontan dagstur till öland! Det var ett så himla bra val. Älskar att få åka bort lite, se lite nytt som jag inte sett på länge och väcka inspirationen till liv igen. Solen sken på oss och jag fick verkligen vårvibbar och våra kameror gick varma hela dagen!
 
 


Ur min vardag

Det här med att ha ett liv existrerar inte. Har haft en av de värsta veckorna i mitt liv. Hjärnan har varit kaos och kroppen har strejkat. Känslan att vara ledig men att ändå känna sig stressad är fruktansvärd. Det har svurits, skrattats, skapats frustration och uppgivenhet och druckits alldeles för många koppar kaffe. Har fått en ny bästa vän, cafeterian!
 
Men för att få distans till skolan har vi prioriterat lite fester framför plugg. Men det är ju därför man är student! Lite minnesluckor i vardagen kan ju vara gött! Haha.


några snapshots ur mina dagar denna vecka.
 

Typografisk handbok

Vår första "riktiga" grafiska uppgift är färdig! En uppgift som helt fallit mig i smaken. Att formge och illustrera en handbok för god typografi. Tycker det är både spännande och roligt att få skapa en lite större uppgift som ett häfte/bok. 

Nu har jag redan skapat ett introduktionshäfte inför en introduktionsvecka i januari. Nu väntar ett magasin som större uppgift och jag har redan börjar planera den och ser riktigt mycket fram emot att börja!

RSS 2.0