Winterweek

Förra veckan var den vecka som vi har planerat de senaste månaderna kommen. Winterweek!
 
En introduktionsvecka för nya internationella studenter. Veckan har gått över förväntan och vi har haft riktigt kul! Lekar, CAPS, utgång, mitt-i-natten-häng, speeddating och mycket mer! Att prata engelska en hel vecka har varit annorlunda men kul och även avslappnande på något sätt. Vår första uppgift tillsammans med stöd av kåren är avklarad och det känns bra att vara igång! Nästa planering blir nu ovve-veckan! Steg ett inför introduktionsveckan i höst! Heja!
 

Delade ut pris under veckan, såklart Dalahästar med text "winterweek 2014"!
 

Tillbaka i vardagen

Oj oj oj! Kan inte förstå att jag har haft en hel månad hemma. Det har varit helt fantastiskt! Att inte behöva känna någon stress. Har känts lite som att vara på semester. Vi har haft grymma utgångar, mysiga kvällar och knäppa stunder. Mina vänner och familj är guld! 

Det har ändå varit rätt skönt att vara tillbaka i Borlänge igen, nu är det dags för vardagen igen. Ser bort min stundande tenta och tänker istället på de nya kurserna jag kommer börja på måndag. Nollning för de nya internationella studenterna på det också och det kommer bli en grym vecka!
 


 

Energiboost

Mamma tog med mig och min syster på en weekend i göteborg. Helt fantastiskt! Det ger mig en riktig boost i livet att få komma iväg och umgås alla tre. Vi har myst, tittat på apor, ätit gott och promenerat längs göteborgs fina gator!
 

 
 

2014

Jag fick min puss på tolvslaget i ett hav av raketer och det nya året är i full rulle. Nyårlöften hålls aldrig men jag har ett. Jag ska ta ett steg utanför säkerheten och göra spontana och random saker som jag är bäst på.
 
Den sista dagen på det gångna året avslutades perfekt med mina underbara vänner. Har fått upp ögonen för småstadscharmen, att allt det blir vad man gör det till! Vår lilla småstad kan visst leverera!
 

RSS 2.0