Mellan vinter och vår

Vet inte riktigt hur smart jag kände mig när jag gick igenom de här bilderna denna februarikväll. Det har varit en dag med riktigt fint vårväder men som alltid läntar man efter mer. Snön är praktiskt taget borta men jag vet att det säkert ligger och lurar lite snömoln långt i fjärran. Men med dessa bilder blir jag glad och det får mig att längta till ännu varmare vädare, som man alltid gör i denna övergångsperiod mellan vinter och vår.
 
Föresten har jag sparat ned alla bilder från mitt bildarkiv här (så långt jag kunde komma åt), det tog några timmar men så värt det! Vilka minnen som har fladdrat förbi i min hjärna de senaste timmarna.
 


Att väcka liv i ett intresse

Jag saknar att fotografera. Efter att hela mitt bildbibliotek försvann och raderades har jag inte tagit upp fotograferandet igen. Det känns mest som ett jobb att ta bilder och jag känner ingen inspiration. En annan anledning är att efter jag flyttat inte har hittat några bra ställen att fotografera på. Kan önska att det ändrar sig till våren och att mitt intresse väcks igen i samband med fotokursen jag läser nu.
 
 
Det är tur att jag har en del bilder sparade här på bloggen.
 
 

Kreativ vår

Uppgifterna i skolan kommer in på rullande band. Ena efter den andra. Det känns bra, för det kommer bli en riktig kreativ vår! Fotouppgifter, magasinskapande och websidor! Jag måste verkligen komma in i mina kreativa banor igen. Det här ska bli kul!
 
Med rosiga kinder och frostbitet hår levererade jag några bilder på min fotopromenad.
 

RSS 2.0