Mot Småland

Har bott i Dalarna nu i två månader. Vissa dagar har det känts som en evighet men majoriteten av tiden har gått väldigt fort. Har haft styrkande besök av både mamma, pappa och min syster. Hur bra som helst!

Nu sitter jag på tåget för ett besök i mitt "hemma", Småland. Ikväll väntar mys med bra sällskap på bryggan och imorgon är det utgång som gäller! Måste försöka samla så mycket energi jag nu under de här dagarna! 
Ett nytt kapitel

Tre år efter studenten har gått och jag har känt länge att det har varit dags att sätta mig i skolbänken igen. Varje höst har jag dock fegat ur och inte känt mig redo. Men nu har jag tagit steget jag inte tidigare vågat. Numera bor jag 40 mil hemifrån i en stad jag aldrig tidigare besökt. I Borlänge som grafisk designstudent.

Det har varit en stor omställning men jag ångrar ingenting. Efter två månader i min nya stad har jag äntligen funnit mig tillrätta. Det har inte varit en dans på rosor. Som tur är har jag haft ett stort stöd både hemifrån och från flera personer här. Nu är jag nyinflyttat i ett studentrum på 20 kvm. Det är en koja jämfört med vad jag har bott i tidigare men det ska nog gå att få det här bra och mysigt.


En del av min koja.

Vi möts igen

Som ni ser har jag bestämt mig för att göra ett nytt försök med bloggandet. Jag har faktiskt längtat efter den. Jag tror att smidiga instagram tog över mitt bloggande. Instagram i all ära men jag har saknat att uttrycka mig i mer än en mening. 
 
Jag inbillar mig att en ny design gör det mer spännande och roligare. Att idéerna om inlägg bara trillar in. En sak jag har lärt mig från alla mina bloggavbrott är att de idéerna kommer inte om man inte försöker. 

Ett av mina mål är att ta tag i fotograferandet igen. Lyckas jag, visas de såklart här! Har redan lite att bjuda på. Det har hänt rätt mycket sedan sist jag skrev för nästan ett år sedan. Mer om det inom kort!

RSS 2.0