Spontant besök

Min lördag bjöd på ett spontanbesök till stockholm över helgen för att följa med min syster och vänner ut. Ett välfattat beslut! Det blev middag och en kväll med krogrunda. Det var precis vad jag behövde. Att få komma bort och framförallt att få umgås med personer jag inte träffat på länge. Nu känner jag mig lyckligare i själen igen!

En höstdag i BorlängeFinna sin studiero

Det här med att komma in i sin studiero är inte en av de saker jag har lätt för. Jag har klarat av 1/3 av den här terminen vilket känns väldigt skönt. De två nästa kurserna är igång och jag har ångest - igen. Jag är verkligen en person som ser det negativa framför det positiva. Det har jag alltid gjort. Att hela tiden tänka i banor som "tänk om.." är en ständig del i min vardag. Jag måste finna lugn och engagemang. Önskar att det fanns fler timmar på ett dygn så att man hann med känna sig nöjd över dagens pluggande men också hinna med att bara vara och inte gör något speciellt.


Sitter du inne på några goda råd, dela gärna med dig!

 

Roadtrip genom Dalarna

När man flyttat till ett nytt landskap tycker jag att det är självklart att man ska upptäcka det. Dalarna har ett kuperat landskap än platta, skogiga småland. Madeleine kom på besök och vi tog med oss dalauppvuxna Clara som vår guide på en roadtrip genom landskapet.

Älskar verkligen att åka runt och se mig omkring. Under vår dag hade vi vissa delmål som vi skulle stanna på, men eftersom jag inte hade några som helst förutsättingar så blev det perfekt! Clara visade upp den bästa sidan av Dalarna.
Kvalitetstid

Den lättnaden jag kände när jag äntligen fick åka hem var obeskrivlig. När jag väl landade på stationen kändes det väldigt konstigt. Inget hade förändrats (såklart) men det kändes helt annorlunda. Kanske har jag vant mig vid att bo här lite mer än jag först trott?

I vilket fall så trivdes jag som fisken i vattnet att vara hemma igen. Mycket kvalitetstid med familj och vänner!

RSS 2.0