Från ett hem till ett annat

Efter att ha bott tillsammans med min syster i tre månader har jag nu bestämt mig för att flytta till mitt nya rum hos mamma och pappa. Det tar emot lite att flytta tillbaka till föräldrarna då det faktiskt har varit väldigt lugnt och skönt att bo tillsammans med syrran. 
 
Även att det är kul att ha nya möbler, flytta sina saker och inreda ett helt rum från golv till tak har jag numera ganska svårt för förändring. Det är svårt och jag har byggt upp en dum rädsla för att köpa för mycket nya saker. Vad är fint? Passar det in? Kommer jag tröttna på det? 

Jag en otålig person men det känns som det här får ta sin lilla tid.  
En säng och ett nattduksbord är det som pryder mitt nya rum än så länge.

Julmiddag

Mindre än en månad till julafton och jag har redan ätit min första julmiddag. Mamma bjöd in sina syskon med familjer för en riktig julbordsmiddag. Det är så sällan vi ses så det blev automatiskt hur trevligt som helst. Att jag dessutom fick en fin present höjde ju dagen! 

Med advent om mindre än en vecka har jag faktiskt börjat peppa lite inför julen. Första julklappen slogs in igår! Väldigt tidigt för att vara mig. Hur går det för er?
 

Fotografier i handen

Redigera, spara, ladda upp. Fasen vilket arbete det är att framkalla bilder. Men nu är det gjort! 100 stycken bilder landar snart i min brevlåda. Plockade ut ett gäng från London, Cypern och festivalerna i somras.
 
Även att allting är så digitaliserat numera, så gillar jag att framkalla bilder som jag kan hålla i handen och klistra in i album. Mycket roligare att minnas tillbaka dem där än i mitt bildarkiv på datorn. Tycker ni inte?
 

Träning, bio och inflyttningsfest

Denna vecka har det faktiskt hänt lite grejer i mitt liv. Kul!
 
Började dem med att klockan ringde för väckning vid 04 (inte bra för en morgontrött tjej som jag). Tillsammans med fyra spralliga damer styrde vi bilen mot Ullared. Detta shoppingparadis? Verkligen inte, jag förstår att ens mest bitchiga sidor kommer fram i detta varuhus. Vi tog oss igenom dagen utan allt för många skadade hälsenor och med ett ännu spralligare humör i en överfull bil. 

Veckan fortsatte med träning, hockey, ljusparty och biobesök för att låta ögonen vila en sista gång på en het jacob. Men jag hade önskat mig ett bättre slut. Jag är inte så mycket för "gulligull, leva lyckliga i alla sina dagar ." Nytänk tack! 

Hoppade också ur min nykterhetsbubbla denna helg. En spännande inflyttningsfest dök upp! Bangar man? Nej. Allt som saknades var ett fett dansgolv med alldeles för hög musik. Sover aldrig bättre än efter en hel utekväll med öron som piper. Mer sånt!
 

Vill uppleva Europa

Jag är en sådan typisk tjej, att när jag ska lämna Sveriges gränser väljer jag alltid att åka till ett varmt land. Sommaren imponerar aldrig och man vill iväg för att känna solens varma strålar och få en fin solbränna. Min enda resa (förutom danmark) jag gjort som inte varit solsemester var när vi firade nyår i London i vintras. Nu känner jag att jag vill göra fler sådana här resor. Jag vill uppleva fler städer i Europa.

Vår Londonresa var helt olika alla resor jag har gjort. Den största skillanden var att vi inte bodde på hotell utan hos en familj. Intrycken blev starkare och upplevelsen större. Min fina vän Therese och jag fick uppleva London för första gången tillsammans med Londonvana Nils. Det var enklare, mindre stress och vi besökte platser en vanlig turist nog inte skulle ha gjort. Perfekt!
 
Önskar mig fler sådana resor.

Höstmarknad

Har jobbat min sista period på jobbet så nu får man blicka framåt och ge sig på nya utmaningar!

Jag fick lite ledigt och hann strosa runt en dag på marknaden i parken. Jag gillar verkligen marknader. Vi hade fint väder och plockade på oss både teer, bröd och brända mandlar. Avslutade marknaden med en helt fantastisk föreställning vid lilla scenen.

Veckan bjöd på både avslutningsmiddag med jobbet och en reunion med fina camilla. Tänk att en person man umgåtts med endast under en sommar kan sätta sånna spår hos en. Trots att jobbet krockade med hennes blixtvisit i staden hann vi i alla fall gå en långpromenad för att ta igen förlorad tid innan hon hoppade på tåget tillbaka. RSS 2.0