Första kvällen på uteservering!

Ännu en helg har passerat. En väldigt händelserik sådan. Har klarat av 24h på jobbet, 12h på fest och 10h sömn. Trots tre hektiska dagar har de varit toppen! Årets öltält drog igång och det var fett. Träffade både nya ansiktet och gamla bekanta. Första uteserveringsfesten för året och jag längtar redan efter fler.

Nu laddar jag med sömn för ytterligare en jobbdag innan jag får njuta av lite ledighet!


Fyra månaders fotopaus

Även att jag mår som bäst när solen skiner och dess varma strålar träffar min hud, har jag som sämst inspiration denna årstid. Jag har inte fotograferat något sedan jag var i London vid årsskiftet. Jag saknar det. Min största motgång just nu är att jag inte ens har en kamera att fotografera med. Mitt mål är att ge mig ut i kamera och objektivdjungeln och hitta en ny. Tips tas gärna emot!


Min första "riktiga" bild på fyra månader.

Onsdag - ny arbetsvecka!

Nu är jag på banan igen!

I min arbetarvärld är det måndag. Vilken dag det är tappade jag redan för 4 dagar sedan, alltså en dag efter att jag påbörjat mitt nya jobb. Yes, det är min största nyhet - nytt jobb! Och nu efter fem gångna arbetsdagar kan jag väl reflektera lite över hur det är att ha en arbetsplats med cirka 400 kollegor. Arbetet går hur bra som helst och är kul. Det bästa av allt är att mina närmaste kollegor är super och alla andra jag träffar på dagligen är hur mysiga som helst. Bara positivt än så länge!

I samband med att det händer nya spännande saker i mitt liv passade jag på att låta håret falla och samtidigt bli en nyans ljusare.Grillen invigd!

Så var vi redan inne i maj månad. Och sköna maj tog med sig denna efterlängtade sommarvärme. Vilket medförde att en lätt brun nyans nu pryder min hud. Äntligen känner jag mig lite pepp!

Har avklarat årets första grillkväll tidigare idag och nu väntar bowling med tjejerna!


RSS 2.0