Grillchill mellan regnskurarna

Vad har man att berätta här när sommaren bara regnar bort?
 
Spenderar tiden mest inomhus. Bockar av kund efter kund i ringlande köer, träffar kändisar, hänger med kidsen och leker apa. Svenskan börjar sakta men säkert uppgraderas till danska. Exciting.
Föresten var jag på grillchill och spelkväll tillsammans med mina närmaste kollegor häromdagen. Åt halvt brända/halvt kalla korvar, använde festisförpackingar som skedar, åt bullar och avslutade kvällen med en riktigt slap-in-the-face-vinst på brainstorm.
 
Nu laddar jag för maskerad på lördag. Kan bli spännande..
 

Charmigt med festival

Är hemma från min nioende festival och andra året på Putte i Parken. Fyra dagar fest, musik och glada människor. Putte sviker inte. Det är nästan så att jag saknar att inte vakna upp i ett kvavt, fuktigt, äckligt varmt tält, alla femtontusen myggbett och gå och lägga bredvid en dånande bergsprängare. Trots att man går runt i andras sopor och känner sig sjukt sunkig är det riktigt charmigt. I like festival och längtar redan till nästa!
 
Bäst: Albin Myers.
Sämst: Regnet. Men det kan ju knappt räknas som festival om det inte regnar något.
 

Taggar festival!

Sitter är och kollar igenom putte i parkens line up. Dog lite när jag såg att albin myers spelar på lördagen. FInns mycket bra band i år men albin slår alla. Måste-vara-där!

Ja, jag ska alltså på festival nästa vecka. Väldigt impuls men det kommer bli fett! Var första året på putte i parken förra året tillsammans med Therese och nu kör vi ett år till!

Nu ska jag bara tjäna in lite extra cash innan vi åker på onsdag!

RSS 2.0