21 timmar i malmö

Trots den inställda konserten tågade vi ner till skåne tidigt i fredags morgon. Checkade in på hotellrummet och gav oss direkt ut på stan. Efter några timmar drog vi oss tillbaka till hotellet, fräschade till oss och letade upp en bra restaurang. Och om vi prickade rätt! Åt den godaste maten jag ätit på länge. Planerna för kvällen var att dansa oss svettiga på något dansgolv, dock kom vi inte så långt.

Några timmar senare vaknade upp i vårt kolsvarta rum och rusade till hotellfrukosten. Därefter hoppade vi återigen på tåget tillbaka mot småland, inte ens 24 timmar i staden.


En dag med en vän

Kan man spendera en onsdag på något bättre sätt än med en fin vän? Nej. Så dagen till ära har jag gjort just det. Jag träffade matilda och vi tog en långlunch/fika på fyra timmar. Helt underbart. Kan lätt bli till en vana, dock en tjock sådan.

Imorgon måste jag ta tag i mitt liv för på fredag bär det av på roligheter!


Nu brinner din tavla

Jag har taggat varje dag i tre månader. På fredag hade det smällt och det hade blivit så sjukt jävla grymt. Idag fick jag en helt annan smäll av ett pressmeddelande om att avicii är inställt. Han går alltså och gör en Rihanna. Tack killen, du rockar.

Konserten är framflyttad till 16 maj, nu måste jag vänta ytterligare 92 fucking dagar. Två veckor efter den konserten hade vi tänkt gå på festival med honom som liveartist. Så jävla ovärt.


Porrbelysning

Vad tycker ni om vår härliga porrbelysning vi hade i vårt hotellrum i london? Man hade kanske kunnat be om happy ending och fått sig en överraskning. Tänk om det knackat på dörren och en uniformklädd snygg brandman (med tanke på alla sirener vi hörde) stod utanför. Det kallar jag roomservice!


Fler i familjen

De flesta i min umgängeskrets vet nog att mitt favoritsmycke är ringen. Att gå utanför dörren utan ringar är typ som att gå ut utan byxor för mig. Många tycker jag har ringar i överflöd, med 23 ringar är inte så mycket? Men jag är alltid på jakt efter nya fina silverringar.

Självklart tappade jag min favoritring förra helgen, ångest! Och på samma sätt som en tjock tröstäter gick jag och köpte fler ringar för att utöka min familj.


RSS 2.0