Julklapp till sig själv

Julklappsshoppingen är i full gång. Istället för att önska mig allt passade jag på att unna mig en egenköpt julklapp. Jag kunde så klart inte vänta till julafton så jag öppnade den direkt. Jag har köpt mig ett nytt filter till kameran. Inte så mycket för världen, men visst piffar det upp bilderna i vintermörkret?
 

Jul i stugan

En vecka kvar till jul och granen är redan färdigpyntad. Det är bara julklapparna under den som fattas. Och att proppa frysen full med julgott förstås. Det döljer sig även ett litet pirr i magen över att julafton snart är här. Det har varit efterlängtat!


Julbak och musikhjälpen

Sitter och planerar inför julbaket. Men blir avbruten då och då av den bra musiken som spelas i musikhjälpen. Tycker det är en mycket bättre blandning på önskelåtarna iår. Men jag lyssnar inte bara utan skänker även pengar! Deltog i den fantastiska flashmoben vid 12.12.12 12:12. Önska en låt och skänk en slant ni med!

Men tillbaka till julplaneringen. Julgodis är ett måste till julen. Har hittat lite smarriga recept på tryfflar och kolor. Nytt för i år är att jag ska göra dessa omtalade rocky roads, som jag aldrig ätit. Skäms!

Sitter ni inne på några ljuvliga julgodisrecept, skicka hit dem!


bild från förra årets julbak

Vinter på riktigt

Fotoinspirationen har dykt upp igen. Äntligen!
Ljus i mörkret

Det är december och första advent har passerat. Det är inte långt kvar till jul och jag är fylld med julstämning. Även att det blir mörkt typ innan det hunnit bli ljust så gillar jag det. Hur mysigt är det inte att sitta under en filt och vara omringad adventsstjärnor och ljusstakar? 

Att det dessutom har snöat i två dagar har gjort att höstdeppen försvunnit och vinterpeppen infinnit sig!
  I alla fall för tillfället...


RSS 2.0