Det kittlar i magen

Äntligen fick jag utnyttja en av alla sommarens jobbförmåner. Nämligen gå på liseberg gratis! Så sommarens sista resa gick alltså till göteborg och liseberg! Det är alltid med skräckblandad förtjustning jag är där. Samtidigt som man älskar det - hatar man det. Jag är lika nervös varje gång jag åker upp i bergochdalbanan eller när benen hänger fritt i uppskjutet. Men innan man hunnit reflektera mer är känslan av obehag som bort blåst och ersatt av ett ihållande kittlande i magen. Det måste vara en av världens bästa känslor!

Avslutade dagen med en ännu bättre känsla. Vinst! För första gången någonsin vann jag på lotterierna! Snacka om att jag svävade på moln efter det.
 

Snabbaste sommaren ever

Mina fyra månader på jobbet är över, sommarsäsongen har flygit iväg. Jag jag träffat de mest fina människor man kan och trots att sommaren har innehållit 90 % jobb har det varit en av de bästa. Allting känns just nu väldigt tomt, alla har packat och rest tillbaka till sina städer och vem vet när vi ses igen?

Men vi hade i alla fall världens bästa avslutningsfest i söndags. Drack vin hos therese och stukade foten innan kvällen börjat. Skakade av mig smärtan och snörade på mig mina 13 cm klackar och kvällen fortsatte med god mat, bugg, dans, skratt, kramar, pussar, efterfestande och runt tre haltade jag hemåt. Vaknade upp bredvid världens finaste tjej med en rejält svullen fot. Men åh vad det var värt det!! Kvällen höll verkligen måttet förutom alla hejdå.

Nu blickar jag framåt för att se vad höstsäsongen har att erbjuda.


Fest, flytt och himla massa kul!

Den här bloggen alltså, vad ska man göra med den?
 
Så vad har hänt sedan den 18.e juli? Jag har varit på två helt grymma fester! Varav en senast igår, kräftskiva! Slipstvång, bordsplacering, snaps, tävlingar. Riktigt lyckat! En vecka innan det var jag på en helt outstandig grillfest/poolparty. Den ligger i topp för årets fest faktiskt, så bra var den!
 
Annars försöker jag umgås så mycket med mina fina vänner. Har varit på maskerad med en söt indian, firat en 21-åring genom att bjuda på mat, suttit på uteservering med en drink i handen, after-work, poolhäng och lite häng vid sjön. Trots att det känns som jag bara jobbar vareviga dag så märker jag nu att jag faktiskt hinner med lite rolig fritid också!
 
Härnäst är det avslutningsfest för säsongen som gäller och uppföljning från mina jobbsök för att se om det blir flytt i höst eller inte. Spännande!
 

 

RSS 2.0