20 år!

7 minuter kvar av födelsedagen och hjälp vilken livad dag det har varit och ändå har vi bara varit två stycken som firat. Så här mycket har jag nog inte skrattat, på knappt hela året. Helt sjukt, men bra! Bilder visar jag imorgon kväll.

Innan det ska jag på fikadejt och ett stopp på det där systembolaget. Läskigt!

Tjuvstartar firandet

Tjuvstartade mitt födelsedagsfirande ikväll med tårta och mys med mina fina föräldrar! Nu fortsätter firandet fram till på lördag, man fyller bara 20 en gång så lika bra att slå på stort. Min stora dag firar jag med min syster. Picknick, tårta och utflykt står på födelsedagsschemat. Tror vi kommer få en toppendag imorgon!


Den där killen

Han är min favorit! Han är udda, rätt trögtänkt men otroligt dundersöt! Varje gång jag har honom i famnen vill jag borra ner mitt ansikte i hans gosiga päls. Se på honom, ni förstår ju vad jag menar!


Vampyrer på hjärnan

Känner att mina huggtänder börjar komma fram efter all vampyrism jag har bekantat mig med den här helgen. Varför har ingen introducerat mig för den underbart spännande serien True Blood innan?! Jag tror jag börjar få vampyrer på hjärnan. För det som har svischat förbi i hjärnan idag har handlat till stor del om blodsugning, huggtänder och om jag skulle stöta på någon blodsugare ute i skymningen.

Tror jag måste se ett avnitt till, eller två.. kanske tre? Risken är stor att jag ser klart hela boxen i ett svep.


Fotopromenad

Tänkte att det här skulle bli en effektiv dag. Gå upp tidigt, plugga, söka jobb. Men icke sa nicke! Istället tog jag mig en fotopromenad med min kära syster. Inspirationen flödade tyvärr inte men några kort som jag var nöjd med lyckades jag knäppa. Att få ett stort insektsbett lyckades jag pricka in också under vår promenad.Upptempo före sömn?

01:52 Varför sitter jag alltid och lyssnar på sån här musik varje natt? Det kanske finns en anledning till varför jag har svårt att slappna av och somna...


Ny bloggdesign!

Jag gör i snitt om min bloggdesign två gånger per år, en gång på våren och en på hösten. Det är alltid lika ansträngande men jag lär mig något för varje gång. Nu finns årets nya höstdesign uppe!

Jag har läst koder, photoshopat och designat blogg i snart två hela dagar och kan nu äntligen luta mig tillbaka och titta på det färdiga resultatet. Nu ser ni en fin liten dropdown-meny under min header och det kan ha varit det värsta jag gjort, det tog tid och var ett evigt ändrande. Men nu sitter den där och jag är nöjd!

Vad tycker ni?Ny design på gång!

Jag har laddat upp med kaffe och bra bakgrundsmusik. Nu ska jag sätta mig och fixa med den nya bloggdesignen. Jag jobbar alltid bäst på kvällarna så det här kommer nog bli en lång natt.

Vet inte när den kommer bli klar. Så håll utkik!

Great weekend

Vilken bra helg jag har haft! Roadtrip, mys och väldigt mycket skratt. Dessutom kikade solen fram och vi fick äntligen känna lite värme mot vår höstbleka hud.


Fick mysa med de här små rackarna och jag var nöjd för resten av dagen.

Syster och en söt liten nin.                                    Jag kände mig lite festlig i min nya få-på-köpet hatt.

Halsring

Jag var inte ett stort fan av de smala halsringarna när de blev populära över en natt i våras. Trots det är jag nu ägare till ett, dock i en tjockare modell. Jag gillar det!


Stadsfest

Även lilla Vimmerby har fått sin egen stadsfest. Bra eller dåligt? Ingen aning, men vi befann oss i varje fall på stadens spektakel och visst hade vi kul. Men det har man ju alltid i rätt sällskap.

Vi förfestade med "vilda gester", såg Dannys spelning genom ett lägenhetsfönster, dansade loss till peter siepens DJ:ande, gick vilse på en vind, efterfestade till 8 och fick frukost på köpet. Rätt bra kväll om jag får säga det själv.

Tillbaka i skolan

Efter 1 år och 2 månader är jag tillbaka i skolbänken igen fast nu som högskolestudent. Jag har hoppat på två distanskurser, fotografi - visuell kommunikation och digital bildredigering, och det känns väldigt bra. Jag hoppas det här ska få upp glöden för fotograferingen igen.


Mina nya studieböcker som jag hämtade ut idag

Hösten tar över efter sommaren

Den förste september har passerat och hösten är här. Sommaren är borta och likaså solbrännan. De varma sommarkvällarna är numera kalla och solen är utbytt mot regn. Så vad har jag gjort den här sommaren? Ingenting, jag har inte ens tagit ett dopp i sjön.

Att den här sommaren har varit min mest händelselösa någonsin är ett faktum, men den har inte varit helt värdelös. Det har erbjudits några härliga solglimtar under sommarens tre månader.

Nu laddar jag för höst och ser vad den har att erbjuda.


Startade upp mina sommardagar med ett strålande putte i parken.


Tog en dagstripp till göteborg och liseberg.


Festade på hultsfredsfestivalen.


Besökte stadshotellets uteservering en gång - illa.


Några dagar tillbringade jag vid havet.Avslutade sommaren med malmöfestivalen.

RSS 2.0