Det är faktiskt roligt att jobba natt

Klockan 01.15 imorse fick jag äntligen kliva ut från jobbet och åka hem till min varma, sköna säng. Jag hade precis överlevt mitt första kvällspass. Det gick över förväntan. Tiden gick fort, jag kände mig inte seg och jag hade bra kollegor. Under våra 8h på jobbet hann vi både att ha kapplöpning till omklädningsrummet och att leka freeze (big brother-lek).

Nu taggar jag för ytterligare ett kvällspass som jag hoppas blir lika roligt!

Öltält - bildbomd

Efter två kvällar av öltält ska det bli skönt med en hemmakväll. Kvällarna har varit toppen och jag önskar jag kunde spola tillbaka och uppleva kvällarna igen!

Innan vi begav oss till öltältet igår bjöd Felicia in på lite födelsedagsfirande. Efter middag, tårta och lite spel dansade vi oss svettiga på ett proppfullt dansgolv. Det var en mycket bra kväll!Redo för öltält

Sitter och myser med lite vin tillsammans med Ida och Josephine. Vi laddar inför årets öltält ikväll! Trots det genommulna vädret och att regnet retligt faller från himlen peppar vi för en bra kväll utomhus full av folk, öl, musik och ett glatt humör.

Så här såg det ut under förra årets öltält, då det förövrigt också regnade.


Middag hos Ina.


Fina människor en regnig kväll i ett fullt öltält.

Uppklädda från topp till tå

Tog mig in till stan idag för att med mina underbara titta på balen i källängen. Det var mycket mysigt! Kan inte förstå att det var ett helt år sedan jag själv strosade runt uppklädd i balkläning och fixat hår med ett glas champange i handen.

Jag tog inte ett enda kort från dagen så bjuder istället på några få från min egen bal.

Bosse

Tog en lite photosession med lilla lurven Bo medan han smög omkring i ett solgult hav av maskrosor. Söt som få.

Såg ljusen dö i dimman

Tog en tur i skymningen för att ge mig in i dimmans värld. Det var tyst och avslappnande.


Tony Hawk's Grand Jam

Skateboardlegenden Tony Hawk befann sig i Linköping igår tillsammans med diverse andra inlines- och skateboardproffs. Trots att mitt intresse för inlines eller skateboard inte är särskilt stort kan jag säga att kvällen var grym! Jag satt som klistrad framför rampen under hela kvällen för att se vad stjärnorna hade att bjuda på och de gjorde mig inte besviken.

Det var värt varenda krona och jag kan lätt tänka mig att gå på en skateboardshow igen.
Så här såg kvällen ut från min kamera:


New in

Det har trillat in mycket fint i min garderob de senaste dagarna. Men inte gråter jag för det. Ytterligare två görsnygga plagg får numera trängas i min garderob från och med idag. Titta och avundas!En helg av förstaklass

Jag har haft en riktig toppenhelg med både födelsedagsfest, middag och Huvudlinjen-spelning. Spelningen blev väldigt spontan som bestämdes fem minuter efter vi lämnat Laurindas födelsedagsmiddag igår. Men jag hade det riktigt trevligt med J under hela kvällen. Träffade också en tjej som jag inte träffat på säkert ett år. Otroligt kul!

Har man de bästa vännerna runt omkring sig att är omöjligt att ha en dålig helg. Nu tar jag mig nog igenom veckans jobb trotsallt.

Det här är en standardbild på hur det brukar se ut när josephine och jag umgås.


20-årsfirande

Födelsedagsfirandet för Cicci och utgången igår var bäst! Jag hade riktigt kul och hela kvällen rockade!

Nu sadlar vi om för ikväll firar vi igen. Då denna sötis som också snart är nybliven 20-åring.

Slösa - inte spara

Äntligen har jag lyckats samla ihop några rabattkuponger som fortfarande gäller i några dagar. För hur ofta hinner man egentligen använda sina erbjudanden från diverse klädkedjor innan de är gått ut? Never! Men idag ska det sprättas pengar! Har jag tur kommer mina rabattkuponger till användning.

Siktet är också inställt på några second hand-butiker. Har satt upp på jakten på den perfekta skjortan!


Sprudlande känslor

Jag har glömt att nämna att jag älskar att det är maj! Maj betyder att sommaren närmar sig med stormsteg och sommar betyder kubbspel, grillkvällar, bad, sena varma sommarkvällar, glada miner och massa annat megamys. Så trots att det har snöat hela dagen är jag på topp vilket känns hur bra som helst!

Det känns nästan som man är kär.

Foto: Jag

Vårpromenad

Precis innan spontanresan till karlstad bärde av gick jag helt ovetandes om upptåget på promenad ute i det fina vädret och naturen med min familj. Det var en riktig härlig vårpromenad bland vitsippor och blommande körsbärsträd. Det var bara en sak som fattades - picknickkorgen. Annars var allt perfekt!
Karlstad på 24 timmar

Sitter här och försöker smälta vår 24 timmars roadtrip. Therese och jag tog en megaimpulsresa 30 mil norrut till Karlstad igår eftermiddag. Anlände till staden på kvällen och vi begav oss snabbt till Nöjesfabriken för en liten minifestival. Dock hade vi missat i princip allt men lite av Familjen fick vi i alla fall se.

Att det var så här jag skulle fira valborg hade jag ingen aning om. Men det rätt humör och bra sällskap klarar man allt. Det har varit en intensiv men awesome roadtrip!


Familjen på Nöjesfabriken

RSS 2.0