Festivaltider

Nu har vi kommit så långt in i sommaren att alla festivaler har dragit igång och jag älskar det! Själv planerar jag mina festivaler för fullt just nu. För om mindre än en vecka drar jag och min fina vän till karlskoga och ägnar fyra dagar i ett tält på Putte i Parken. Det kommer bli helt amazing och jag är så extremt pepp!

Jag hinner knappt komma hem innan jag drar iväg på nästa festival, denna gång Hultsfred! Banden går ju att diskutera men jag har mina höjdpunkter och inte kan man missa festivalen nu när den återuppstått.

År 2010 blev det ingen festival för min del. Men här har ni några höjdpunkter från min festivalhistoria.

Korn, Hultsfred -07.
Foto: Jag

The Sounds, Pier Pressure Göteborg -07.
Foto: Jag

Jimmy Eat World & Alter Bridge, Hultsfred -08.
Foto: Jag

The Killers, Hultsfred -09
.  Foto: Jag

I keep hitting repeat

Äntligen lyckades jag pricka in en ledig dag då solen skiner! Det har varit välbehövligt, att bara få ligga i solstolen hela dagen och gotta sig i solen, istället för att ägna soldagarna inomhus och se hur alla andra badar och njuter på stranden.

Jag hann också att tjuva med mig maddes nya objektiv för att ge mig ut på en liten fototrip. Med tanke på värmen orkade jag bara knäppa ett par stycken innan skuggan kallade.

I ett soligt göteborg

Jag tillbringade min lediga dag i ett strålande göteborg. Myste i parker, åt glass, shoppade på larmgatan och till sist tog vi oss ett besök på liseberg. Det var en helt perfekt dag och jag njöt av varenda sekund.
Midsommarafton

Vad passar bättre än lite jordgubbar till frukost en dag som denna. Det är väl det närmaste jag kommer midsommarkänsla då jag ska jobba hela helgen. Men jag klagar inte.

Hoppas ni får en underbar midsommar med inte allt för mycket regn.


Studentkväll

Sprang ut från jobbet strax efter nio och susade iväg till therese för att starta upp kvällen. Det var studentdag och självklart måste vi ju ut och fira med dem! Men gud vilken nostalgitripp jag fick! Kvällen var helt enormt bra och jag sprang på personer jag inte träffat på ett bra tag vilket kändes helt amazing!  Kvällen rusade iväg och helt plötsligt satt jag på palma med en kebabtallrik framför mig.
Ett litet paket

Fick hem ett litet paket igår och funderar på om innehållet ska få följa med mig ut imorgon. Men innan dess ska det jobbas, närmare bestämt till 21. Sedan är det all-in som gäller! Vi måste ju fira med de nyblivna studenterna.


Vad som döljer sig i det får ni inte se riktigt än...

Ett år i frihet

Nu i studenttider kan man inte låta bli att tänka tillbaka på sin egen stora dag. Tänk att det var ett helt år sedan vi stod på trappan och sjöng och sprudlade av glädje. En dag man levde fullt ut med sina bästa vänner.

Om jag ska beskriva den dagen blir det svårt. Dels för att jag har glömt väldigt mycket men också för att den var så himla drömlik och euforisk. Trots att minnena har bleknat, kommer jag ändå komma ihåg den som en av de bästa dagarna i mitt liv, det var ju trotsallt studenten!

Här kommer ett virrvarr av bilder från min stora dag för exakt ett år sedan.


Min fina mediaklass!

Onsdagspub

Tog mitt premiärbesök på onsdagspuben för sommaren igår. De bästa minnena och utgångarna har vi haft på just onsdagar. Det är mycket folk, kareokekväll och humörena är på topp. Det är definitivt något speciellt med onsdagar. Jag hade en mysig kväll.

Men innan jag tog med mig Felicia ut till puben hade jag en mycket trevlig middag hos Matilda.

Foto: Josephine

Middagsplaner

Är bortbjuden på middag ikväll med mina fina tjejer! Det var någon månad sedan vi sågs hela gänget senast så det ska bli skönt att få "catch up" och prata massa skit. Det kommer bli en bra onsdagskväll.

Sommarvärme och jordgubbar

Tror inte jag kan ha haft en bättre lördag! Det är min enda lediga helg under de kommande 9 veckorna och jag njuter till max. Kvällen har jag tillbringat med min fina syster då vi har frossat i jordgubbar och ploppmousse och bara låtit tiden flyga förbi oss. Helt underbart!

Auktion med Emil-känsla

Har tillbringat dagen på gårdsauktion. Det var första gången jag var på auktion och den här anordnades av min härliga släkt så den låg lite varmare om hjärtat än en vanlig auktion. Dagen har varit supermysig. Solen gassade, folket flödade och auktionen förde tankarna direkt till Emil i Lönneberga.


RSS 2.0