Putte i Parken del II

Putte i Parken bjöd inte bara på trevligt sällskap och bra musik, utan även min första festivalcampingupplevelse. Och det var faktiskt inte alls så äckligt och jobbigt som man kan tro, utan vi hade det allt rätt mysigt i vårt lilla mini-tält.

Eftersom man snittade 5 timmar sömn per natt hann man med mycket på en dag:
• att få sitt ansikte bortdomnat av iskallt vatten  •  samla burkar för en gratis dusch  •  käka korv i trappan med vakterna  •  gå i 20 min i stekande sol till närmaste mataffär  •  leva på polarbröd och mjukost  •  snubbla på tältsnören  •  tråna efter kebabtallrik klockan tre på morgonen  •  lägga sig i ett iskallt tält för att vakna upp i en bastu  •  få smeknamn som MacGyver och Maffia  •  festa i en galen husvagn  •  ta en bading i en äcklig damm.

Det finns mycket att göra på en festival.


Fest för 20-åringen!

Idag är ingen vanlig dag för det är vår fina, underbara, bästa Josephines 20-års dag! Ikväll går vi all-in och firar att hon är halvvägs till 40. Ledigheten imorgon sitter extremt fint.


Ikväll firar vi tjejen till höger!

Putte i Parken del I

För två veckor sedan startade vi vår 30 mil resa mot Karlskoga och Putte i Parken. Humöret var på topp och förväntningarna var höga. Väl där irrade vi runt i säkert en timme för att hitta till campingen, som tydligen inte ens funktionärerna visste var den låg. Bra koll.

Till sist hittade vi och då var det bara att slå upp tältet och börja festen. Fortsatte kvällen med konserter som Paramore, Daniel Adams-Ray och Ke$ha. En toppen första festivaldag!


Startade festivalen med en Paramore-konsert.


Paramore


Daniel Adams-Ray var helt fantastisk.


Och Ke$ha var outstanding. Har aldrig varit på en tuffare spelning med så extremt mycket rekvisita.

Festivalsommar

Nu är jag back on track again och har även klarat av tre dagar på Hultsfredsfestivalen utan större skandaler. Nu kan ni vänta er massor av bildbomber framöver, både från Putte i Parken och Hultsfred. Vi börjar imorgon.

Tillbringade min fredagkväll i ett camp med trevliga människor och hade det riktigt gött.

Hemma igen

Jag är hemma igen efter fyra dagars festival och har haft det väldigt bra. Men det berättar jag mer om en annan dag när jag kommit på fötter igen.

Tyvärr kom jag hem till tråkiga besked. Nu tänker jag umgås med min familj. Och tillsammans tar vi oss igenom det här. Sorgen hänger som ett tjockt moln över oss.

Festivalpackning

Försöker ge mig på det här med att festivalpacka. Men det går inte så bra, någon väska är inte ens framplockad och kläderna hänger fortfarande på sin vanliga plats i garderoben. Om man ändå kunde ha samma kläder i fem dagar, då hade det varit toppen!

Jag har inte insett än att det är imorgon vi åker mot Putte i Parken för att festivala i fem dagar. Insane!

Min packning so far, den kommer man inte långt med.

I Astrid Lindgrens sagovärld

Tog mig ytterligare en tripp till astrid lindgrens värld denna säsong. Vår heldag i sagoparken gick väldigt fort och vi hade det mycket mysigt bland soppskålar, grådvärgar, vildvittror, stiliga herrar och allsång. Vi avslutade vår vistelse i parken med att bli misstrodda som fångar och skrämde ett litet barn på köpet, stackarn. Men ganska kul faktiskt.


Vi blev vittnen till när Emil fastnade med huvudet i soppskålen.


Besökte Mattis och Borka.Blev bundisar med hela mattisfamiljen och hängde med dem i deras feta borg.


Fyllde våra magar med bullar och kaffe.


Och fick sällskap i vårt kaffedrickande av två mycket stiliga herrar.


Tillsammans sjöng vi alla fyra allsång med Rasmus på luffen.


Vi avslutade med lite vårskrik med Ronja och Birk i vildvittreland.

RSS 2.0