Helg i götet

Har haft en mysig helg i göteborg! Bodde på hotell, sprang i affärer, strosade runt i Haga och besökte Lisebergs julmarknad. Som grädde på moset hann jag också gå ut och ta en öl/cider med en vän som jag inte träffat på några år! Himla mysigt.

Har också varit med om några riktiga AFV (americas funniest home videos) händelser. Jag såg en man som gick rakt in i en glasvägg då han trodde det var utgången. Blev nog ett rejält ansiktsavtryck på den rutan.
Sedan på väg upp i rulltrappan gick det på en kvinna och hon trillar! Hon ligger alltså i rulltrappan och ropar på sin vännina medan den sakta åker neråt. Ansiktsuttrycket på vänninan var to-die-for!

Bjuder på några bilder från julmarknaden på liseberg!

Kommentarer
Postat av: laura-maradam

The pictures are beautiful! What a great atmosphere :)Have a nice week darling!

xxx

2011-12-12 @ 15:00:11
URL: http://mar-adam.com
Postat av: DAISY

Åh vad mysig marknaden såg ut!

2011-12-12 @ 17:12:02
URL: http://daisykewk.blogg.se/
Postat av: ISABELLA

vilka fina bilder, ser supermysigt ut!SV: jaa, och när det är så mycket "kändisar" så får man ganska höga förväntningar också ;) hehe.

2011-12-12 @ 19:24:02
URL: http://annaisabellaa.blogg.se/
Postat av: Blopparna - Emmy

En helg i Göteborg hade inte suttit fel... du verkar ha haft det otroligt bra! Jul på Liseberg hade jag så gärna velat uppleva för julkänslans skull!Mannen som gick in i glasväggen hade jag velat se, haha vad chockad man måste ha blivit!

2011-12-13 @ 10:48:28
URL: http://blopparna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0