Malmooee

Är hemma igen från min inneboendevisit i malmö hos nea och jens. Det har varit fest, malmöfestival och mycket thaimat. Mycket bra med andra ord.

Maskinen var bra, mange schmidt var ful i sin trånga jumpsuit, bob hund var tråkig och svenska björnstammen hade fula masker. Men det jag nog kommer minnas mest var då hannes skrek och slängde ut en ordningsvakt från publiken, haha så störd.


Ölade under maskinen

Grazy publik under svenska björnstammen.

Söderut

Nu drar jag söderut! Mot malmö och nea, jens och hannes! Kommer bli supermys och självklart tar vi ju oss ett besök på malmöfestivalens sista dagar. Maskinen och svenska björnstammen väntar på att se oss ösa!!


maskinen, hultsfred -11

Hellre ringar än kläder

Agerade shoppingsällskap i norrköping i måndags. Mycket kläder fanns inte i sikte förutom en fin marinblå kofta, som jag letat! Ringar fanns det då fler av, då jag kom hem med hela fem stycken! Var ju tvungen att ta ett besök till nya style by tyra butiken, och därifrån kan man inte komma ut tomhänt. Men kanske ska sätta köpstopp nu eftersom antalet börjar närma sig 50...


Rally

Efter en rätt flippad 20-års fest med en ännu mer flippad utgång tog jag mig tillsist upp på lördagen och följde med kusinerna och familjen på rally. Och vi hade riktigt kul! Det bästa var adrenalinhöjandet då vi skulle byta plats och var tvungna att gå på rallybanan för att sedan springa allt vi hade in i skogen för att inte bli påkörd. Men det hör till och lite spänning hör väl till när man är på rally!

Efter några timmar på rally var det dags att styra bilen mot Södra Vi för att möta upp mina fina kollegor och planera vår utflykt till stockholm i höst!Konjaksfärgat bälte

Jag har länge letat efter ett lite tjockare konjaksfärgat bälte. Men inte visste jag att det perfekta fanns i min närmaste omkrets, nämligen i min mammas garderob. Skapligt glad tjej!

Älskar det och längtar tills jag får använda det!

Firardagar

Igår fyllde bästa storasyster hela 22 år och direkt när hon kom hem från örebro våldgästade jag henne med presenter, jordgubbar och god fika! Vi hade en riktigt myskväll.

Idag har vi fortsatt firande med mat på kinarestaurangen följt av att proppa magen full av tårta.Uteservering

Tog en utekväll med tre fina tjejer igår. Vi startade kvällen med att inviga stadshotellets uteservering och där fastnade vi bland cosmopolitans och lennarts. Runt stängning tog vi oss en trip till onsdagspuben på chaplin och njöt av det sista av kvällen!
Roadtip

Har bilat runt Kronobergs och Kalmar län hela dagen. Käkat räkmacka, förstört mitt tredje par solglasögon för sommaren och knuffats runt av stressade tanter och haft Kent-marathon under hela vägen. Det har varit en riktig mysig dag med min kära mor. Kom faktiskt endast hem med inredningsprylar idag, ganska oväntat!


En dag vid havet

Har haft några lediga dagar och det har äntligen varit fint väder! Därför tog jag mig en dag vid havet idag och det var alldeles underbart! Men badkrukan i mig var framme och jag kom inte längre än till midjan i det iskalla vattnet. Min baddebut får vänta lite till.

Nu väntar några dagars jobb men hoppas lördag blir fin så jag kan njuta av värmen lite till.RSS 2.0