Nu är det klippt!

Igår tog jag tag i mitt ruffs och lät det falla. Hela 10 centimeter försvann från mitt huvud och det känns så otroligt skönt. Det var omöjligt att få det att se någorlunda bra ut eftersom det bara hängde rakt ner och trasslade. Nu har jag piggat till det med en rak kortare frisyr. I like it!


Vet att håret på före-bilden är snyggare, men det kallas "a good hair day" och så såg det ut en dag annars var det bara väldigt fult och livlöst.Roadtrip och trerätters lunch

Har haft en heldag med mina fina. Vi startade tidigt med en picknick ute i det gröna vilket var hur mysigt som helst. Efter vår härliga picknick åkte vi hem till Ida för en trerätters lunch som var supergod! Lite frågesport och skratt på det och dagen var fulländad.

Den här dagen behövde vi och nu har vi fått extra krafter att leva på tills vi ses nästa gång.


Vi är ett glatt gäng.Vi smaskade i oss säsongens första jordgubbar.


Mina ord i tryckt form

För en månad sedan var jag ute på uppdrag för en lokaltidning och äntligen finns tidningen ute med min artikel i. Jag fick i uppdrag att dokumentera vårens trendkväll i Vimmerby och skriva en artikel om vårens trender samt fotografera. Jag kan inte vara mer än nöjd då jag inte har skrivit på knappt ett år.

Men jag måste erkänna att det känns konstigt att se mina bilder och min skrivna text tryckt form. Det var länge sedan. Sedan att min bild fick pryda framsidan bugar och bockar jag bara för, trots att jag fuckade upp bilden med för högt iso-tal. Men jag är nöjd!

Är ni nyfikna kan ni se hela artikeln här! Välj läs e-tidning och bläddra fram till sida 16.

En kul dag med kulglass

Tog en dags tripp till viken idag med fina therese. Vädret var inte på topp med det var våra humör så dagen blev lika bra för det. Vi shoppade loss, åt god lunch och spelade spel på vägen hem. Avslutade dagen gjorde vi med kulglass! En riktig mysdag helt enkelt.


Awesome party

Jag hade höga förväntningar inför fredagens återförening och fest. Till min förtjustning lyckades kvällen bli exakt så bra som jag hoppats på. Vi tog igen förlorad tid på en lugn förfest med bra musik för att fortsätta med dans och flera återföreningar av härligt folk hos Mr. Chaplin.

Nu längtar jag till nästa roliga återförening innan vi släpper iväg Matilda till Norge igen.


Foto: Josephine

Välkomnar hem vår norska

Ikväll är det fest på schemat som gäller. Men inte vilken fest som helst, utan en välkommen hem-fest för vår norska Matilda. Vi har inte setts sedan juldagen så ikväll går i all-in. Jag har peppat för denna dag hela veckan och som jag förväntade mig känner jag på mig att det här kommer bli en megabrakväll. Jag är taggad!


Ikväll ses vi igen!


Föreläsning med Vagabond

Det var länge sedan jag var på en föresläsning. Men när jag fick reda på att redaktören/resejournalisten Per J Andersson från resemagasinet Vagabond skulle hålla en föreläsning på gymnasiet blev jag väldigt intresserad. Och som tur var, var vi före detta medianer också välkomna dit.

Något som jag trodde skulle ta en timme blev en heldag. Föreläsningen var mest inriktad hur man lägger upp ett resereportage och Per delade med sig av bra tips och saker man bör tänka på. Alltså sånt som kan vara bra att han med sig till framtida framtida skrivprojekt. Det var en intressant dag.

Innan jag lämnade skolan haffade jag såklart det senaste numret av skoltidningen Frizon.

Inspiration om kvällarna

Hur kommer det sig att man tänker och inspireras som bäst då mörkret har fallit? Impulserna tar fart, jag känner spring i benen och hjärnan går på högvarv. Jag vill börja städa, plocka i ordning, slänga och sortera.

Det är synd att den gnistan jag har nu förmodligen inte kommer vara kvar när jag vaknar imorgon.

Grillhelg

I lördags bjöd Ida in på grillkväll. Förutom supergod mat innehöll kvällen charader, vin och laurinda delade med sig av sina framtidsdrömmar att bli obducent. Något ingen av oss kunde förstå var det plötsliga intresset kom ifrån. Det var en bra kväll och riktigt roligt att få träffa mina fina tjejer igen!

Det här med säsongsgrillande har vi verkligen tagit på allvar. För i söndags tog vi säsongens och helgens tredje grillkväll! Men inte mig emot, för alla kvällar har varit hur trevliga som helst.Premiärgrillning

Fick en impulsinbjudan till grillkväll igår och tackade snabbt ja. Någon timma senare befann jag mig med ett glatt gäng och hade min preimiärgrillning för iår. Den lugna grillkvällen gick snart över till en fartfylld festkväll.

Ikväll grillar vi igen, men nu på annat håll.

Sambo för en helg

Ska alldeles strax packa väskan för att för tre dagar flytta in hos Therese. Samboskap är inget jag har stor erfarenhet av förutom den veckan i december med tre av mina fina. Men jag hoppas vi klarar en helg utan att vi går varandra på nerverna eller kryper på väggarna. Lördagen lär vi förmodligen mest tillbringa i sängen för ikväll taggar vi till det och sticker på fest hos el Richardo.


Jag och min sambo.

Sällskapar med solen

Idag har jag dissat kontorets tråkiga omgivning och bytt ut den mot balkongen. Att skriva klart min artikel i solens varma sällskap är fantastiskt. Kan det bli bättre än så här? - Förmodligen inte.


Jakten på den perfekta skinnjackan

Jag har satt upp jakten på den idealiska jackan. Jag har min vision av den perfekta skinnpajen och nu är det upp till mig att hitta den. Det är inte det lättaste men nu när våren närmar sig måste det infinna sig en ny skinnjacka i min garderob. Men jag tror jag kan ha fått upp ögonen för en.

Jag önskar den här jackan var min och inte Elin Keros. För den är så gott som perfekt.

Bild: Elin Kero

RSS 2.0